Gå valpkurs Göteborg för träning och skoj

Ny hund eller kanske rentav allra första nya hunden? Grattis till din nya bästis. Det går att köpa villkorslös kärlek men nu är det ditt jobb att göra ett team av er båda. Gå valpkurs i Göteborg.

En sval och fuktig nos är mer än ett tecken på god hälsa hos en hund. En försiktig putt med denna svala nos betyder också att din hund vill uppmärksamma dig på något, till exempel sig själv. Nu är det ni två för resten av livet.

En hund behöver mat, sovplats, motion och stimulans för hjärnan. Den behöver också trygg vägledning. Ibland kan man som hundägare känna något liknande – trygg vägledning vore bra. Inget underligt med den saken. Vill du göra mer än att bara slöa i soffan är det en god idé att gå en valpkurs i Göteborg.

Vad gör man på en valpkurs?

Kanske det allra viktigaste man gör på en valpkurs är att vänja sig vid att jobba tillsammans. Goda vanor etableras främst i vardagen men kursen ger er tillfälle att arbeta koncentrerat, roligt och riktat. Du som hundägare får stöttning av kursledaren och din hund får lära sig grundläggande färdigheter med dig som ledare.

Gå i koppel är något som alla hundar behöver kunna utan att slita sönder ägarens händer. Stanna och komma på kommando en annan. Att ignorera andra hundar vid promenad är svårt men viktigt. Att göra allt detta tillsammans med ett gäng andra valpar är en utmaning, men en väldigt rolig sådan. Läs mer om valpkurs på denna hemsida: valpkursgöteborg.se

Publicerat den
Kategoriserat som Kurser