Lär känna din hund på en hundkurs i Stockholm

När du går en hundkurs i Stockholm får du och din hund tillgång till stora fina träningslokaler och kursledare som lär er att samverka på ett bra sätt.

Det är genom att vara tydlig och konsekvent som du kan få din hund att förstå vad du vill att den ska göra. De flesta hundar vill verkligen förstå och göra det du vill, men det kan bli svårt om du inte är tydlig. När du lärt dig kommunicera med din hund börjar det roliga.

En lydig hund är inte en kuvad hund utan en hund som med glädje och stolthet gör det du vill att den ska göra. När du går en hundkurs får du därför råd om och träning i att uttrycka dig tydligt så att hunden får förtroende för dig och vill göra det du vill.

En hundkurs i Stockholm börjar oftast med enkel vardagslydnad

Att din hund förstår de enklaste kommandona är grunden för att lyckas med träning. På en hundkurs i Stockholm börjar man därför alltid med vardagslydnadens grundläggande kommandon “Sitt”, “Ligg” och “Hit”. När du och din hund bemästrar dessa uppmaningar är det dags att gå vidare till nya utmaningar.

När du går en hundkurs i Stockholm får du och din hund chansen att träffa kunniga och erfarna kursledare som kan ge stöd och råd när det gäller din hund. Ni får också tillfälle till hundmöten både utomhus och i den stora träningslokalen där att din hund vid sidan av träningen får öva sina sociala förmågor. Kontakta detta företag för att boka in dig på en hundkurs: hundkursstockholm.nu