Hundträning för din hund i Stockholm

Hundträning i Stockholm är inte en utopi utan en verklighet. Det är hundratals människor som vill träna och lära sig mer om sina hundar för ett bra liv ihop.

Det finns numera stora hallar som du kan hyra och träna med din hund. Du kan alltså träna när du vill och så ofta ni behöver, utan att ta hänsyn till vad det är för väder. Alla hallar är inomhus och uppvärmda. Det finns inte längre någon ursäkt kvar att inte träna för att vädret är dåligt.

Tänk dig en stor hall där du och din hund kan husera en timme eller två. Det är nästan för bra för att vara sant. Du kan hyra en hall alldeles själv, men det går lika bra att hyra den tillsammans med några fler hundägare.

Hundträning i Stockholm för nya och gamla hundägare

Stockholms Hundsportcentrum är en av alla platser där det finns banor för olika slags träning. Hur du ska träna hunden beror på vilken ras det är. Det skiljer sig lite från de som är stora mot de som är lite mindre. Men det är inte bara storlek på din hund som räknas utan även egenskaper.

En hund som är avlad för fårvallning har helt andra behov än en tempelhund. En jakthund, å andra sidan, har stor nytta av att träna sitt luktsinne och sin uppmärksamhet. Det är olika för alla precis som hos oss människor. När du tränar din hund får du samtidigt lära dig mer om dig själv.